Selecteer een pagina

U bent van 1 tot en met 3 maart van harte welkom op de Witte Paal 334 te Schagen voor onze befaamde bloemenshow. Kom volop genieten van de vele lelies, tulpen, bijgoed, narcissen, hyacinten en calla’s van gerenommeerde broeiers en veredelaars! U kunt daarnaast ook de winnaars bewonderen van de tulpenkeuring door de KAVB. Ruim 200 inzendingen van ca. twintig broeiers en veredelaars zijn in de race voor een eerste plaats.

Woensdag 28 februari komt de tulpenkeuringscommissie van de KAVB keuren op de IGH Voorjaarsshow. De voorjaarsshow is geopend op donderdag en vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 9.00 uur tot 13.00 uur. Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes: www.facebook.com/ighbv.

Ook dit jaar fleuren we onze voorjaarsbloemenshow op met een avond gevuld met interessante sprekers. Mis het niet en meld u aan via onderstaande button!

De kennissessie over zuurbestrijding in tulpen en verduurzaming in de bollenteelt tijdens de voorjaarshow 2017 krijgt een welverdiend vervolg! Dr. Willem van Leeuwen is ook deze avond present om zijn onderzoeksresultaten te presenteren, het programma wordt aangevuld met twee eveneens gerenommeerde sprekers, te weten Gerard Top van GMN bv en Martin van Dam van Wageningen University & Research.

Direct aanmelden

 

Programma donderdag 1 maart

  • Wat kun je als bollenteler leren van de eigenschappen van fusarium?
    Ing. Martin van Dam, Gewasonderzoeker Tulp bij Wageningen University & Research
  • Bloembollen: een b(l)oeiende sector?
    Gerard Top, directeur GMN bv
  • Resultaten onderzoek naar fusarium in tulpen – Een geschikte bodem voor de tulp
    Dr. Willem van Leeuwen

De kennissessie is donderdag 1 maart vanaf 20.00 uur. Wees er snel bij met aanmelden, want vol = vol! Deelname aan de kennissessie is gratis.