Selecteer een pagina

Zowel bij de lelies als bij de tulpen hebben de bemiddelaars van IGH uitstekend gescoord. Bij de tulpen is de gedeelde eerste plaats voor Robert van der Hulst en Jeffrey van Woesik. Vlak daarna volgen Iwan van der Velden op een gedeelde derde positie en Ruud de Waard op de vijfde plek.

Bij de lelies wederom een gedeelde eerste plaats voor Robert van der Hulst en Tim van den Berg. De gedeelde derde plek is voor Barry Nijssen en de gedeelde vijfde plek voor Ruud Sneekes. Had er een competitie geweest voor bemiddelaars was IGH zowel in de lelies als in de tulpen goed geweest voor goud en zilver!.

Helemaal een fenomenale prestatie van Ruud Sneekes, omdat hij pas sinds 1 januari aan de slag is bij IGH en hij dit jaar voor het eerst meedeed aan een keuring. Van de 25 lelies had hij er 23 goed! Jeroen van het Kaar, directeur IGH, is reuze trots op de prestaties van zijn team, vertelt hij. Ook volgend jaar doet IGH volgens hem zeker weer mee.

Overige uitslagen worden gepubliceerd op www.tulpenkeuring.nl

Eerste Novisun gebroeid op potgrond met prachtig resultaat! Zie de bakken en de bloemen met de bol, en het uiteindelijke resultaat in bloei op de vaas.