Selecteer een pagina

Ruim 200 inzendingen voor de IGH Najaarsshow in de race voor eerste plaats. De winnaars ontvangen een officieel KAVB certificaat voor hun inzending. Er zijn certificaten voor de broeierij en voor de veredeling.

Woensdag 6 september komt de leliekeuringscommissie van de KAVB de ruim 200 vazen keuren die worden ingezonden voor de IGH Najaarsshow door broeierij en veredeling. Ruim twintig broeiers en zes veredelaars strijden om de eer.

De keuringscommissie heeft de moeilijke taak om van al die vazen de beste vaas OT/OR, LA/AZ te kiezen. De commissie bestaat uit gerenommeerde namen uit het vak waaruit door de heer Johan van Scheepen, Taxonoom/Bibliothecaris, een aantal topkeurders is geselecteerd om de keuring te verrichten.

Winnaars te bewonderen van 7 t/m 9 september
De najaarsshow van IGH wordt gehouden in hun kantoor aan de Witte Paal 334 te Schagen. De show is op donderdag en vrijdag geopend van 8.00 tot 21.00 uur, zaterdag zijn bezoekers welkom van 9.00 uur tot 13.00 uur.

Aanmelden kan nog: Kennissessie op 7 september
Heeft u zich nog niet aangemeld voor de kennissessie op donderdag 7 september? Het kan nog! Verneem de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zuurbestrijding en het alternatief voor formaline in lelies. Een mooie aanvulling en verbreding op de kennissessie van afgelopen voorjaar!
Met prekers Gerard Top, Henk Gude en Martin van Dam. De kennissessie start om 20.00 uur. Deelname aan de kennissessie is gratis

Meer informatie en aanmelden
Alle informatie over de najaarsshow en andere evenementen van IGH is te vinden op Facebook: www.facebook.com/ighbv. Geïnteresseerden in de kennissessie kunnen zich via de Facebookpagina van IGH aanmelden of via deze link.